MultiSelect truncated on tab pages in webview

Topics: Developer Forum, Project Management Forum, User Forum
Mar 31, 2014 at 6:12 PM
Hi,

I have added some multiselect fields to a WIT for my project. In VS they render correctly, but in the web view the dropdown section is only using half the length of the field to display the check box entries.

Also this only seems to be happening on the tabpages. I have other multiselect fields in the main section of the record which render correctly and use the full length of the field.

Any thoughts?

-p
Jun 4, 2014 at 12:57 PM
hi

i am also facing same issue,for me In VS and web view the dropdown section is only using half the length of the field to display the check box entries


Please Suggest where i went wrong.

thanks,

Manju
Developer
Jun 26, 2014 at 10:03 PM
Which browser are you using? Can you post an example of a string that's rendered incorrect?
Aug 1, 2014 at 10:43 PM
Edited Aug 1, 2014 at 11:45 PM
I am also seeing my values cut off in Web Access. I tried it in both FireFox and Internet Explorer 11. It seems to happen irrespective of whether or not there is a tab control in the WIT layout.

Here is a screenshot of what I see:
Image

These values are supposed to read "Value 1", "Value 2", and "Value 3".

Update: It appears as if I had set it up wrong. The WIT to include the brackets around the values appears to have fixed the issue.
Aug 5, 2014 at 12:40 AM
Hi,

@clcruItch, I did not run any test, but from the way items are rendered, my first impression is that the values are not enclosed in brackets in the suggested values. Could that be the case?

As an example, XML should be something like this:

<FIELD name="SomeFieldName" refname="Your.Namespace.SomeFieldName" type="String" reportable="dimension">
<SUGGESTEDVALUES expanditems="false">
<LISTITEM value="[Value1]" />
<LISTITEM value="[Value2]" />
<LISTITEM value="[Value3]" />
<LISTITEM value="[Value4]" />
</SUGGESTEDVALUES>
</FIELD>

Regards

Stéphane
Aug 12, 2014 at 9:46 PM
Edited Aug 12, 2014 at 9:47 PM
Hi, we also got this issue, and also for us its only on tabpages, any fixes?

Image
Developer
Aug 12, 2014 at 10:17 PM
Are the values enclosed in brackets as Stéphane suggests?
Aug 12, 2014 at 10:23 PM
MOlausson wrote:
Are the values enclosed in brackets as Stéphane suggests?
Yeah the control is working great, just it's layout is truncated..
Developer
Aug 12, 2014 at 10:37 PM
Ok. And you are using the latest release (1.2.2.0)?
Aug 13, 2014 at 6:18 AM
Was using 1.2.0.0, now upgraded to 1.2.2.0 and still got this issue.

As you can see, Its affecting only tabbed controls:
Image
Developer
Aug 20, 2014 at 11:51 AM
Thanks, then I know how to repro. I will take a look and get back.