Failed to load MultiValueControl control. Value cannot be null.

Topics: Developer Forum, Project Management Forum, User Forum
Mar 8, 2013 at 6:33 PM
Edited Mar 8, 2013 at 7:59 PM
I finally got it to load, However I get no options in my list box? Its just blank
Please help



I have added the Multivaluecontrol to my WIT but I get this error in the field when I try to Preview the template.

Failed to load MultiValueControl control. Value cannot be null. Parameter name: type


Here is my schema
<FIELD name="Triage" refname="Microsoft.VSTS.Common.Triage" type="String" reportable="dimension">
  <HELPTEXT>testingmulti select</HELPTEXT>
  <SUGGESTEDVALUES expanditems="false">
  <LISTITEM value="[t1]" />
  <LISTITEM value="[t2]" />
  <LISTITEM value="[t3]" />
  <LISTITEM value="[t4]" />
  </SUGGESTEDVALUES>
 </FIELD>
Here is my form section
<Control Type="MultiValueControl" FieldName="Microsoft.VSTS.Common.Triage" Label="Triag&e:" LabelPosition="Left" />

My files are deployed here:
C:\ProgramData\Microsoft\Team Foundation\Work Item Tracking\Custom Controls\10.0

please help!!
Mar 8, 2013 at 8:17 PM
I finally got it working. disreguard questions above
Aug 19, 2014 at 8:07 AM
Hi,

I have the same message in the work item wicc.
What was the problem and solution?
Developer
Aug 20, 2014 at 11:52 AM
I will try to help you get it working,. Can you provide me with some more context; which version of the Controls are you using? Which version of TFS and Visual Studio? What does your WIT definition look like?